joi, 3 martie 2011

Sucurile naturale


Sucurile naturale sunt adevarate medicamente care te pun pe picioare.Ajuta la regenerarea organismului prin continutul bogat in aminoacizi, saruri minerale, enzime si vitamine, dar cu conditia sa fie preparate si consumate corect!
Fructele , inainte de a le stoarce, vor fii splate bine cu apa rece.Se va consuma cu o jumatate de ora inainte de masa sau cu 3 ore dupa masa, numai asa vor furniza organismului toate substantele necesare si nu se pastreaza de la zi la alta!

Nici eu nu am stiu prea multe lucruri, am citit , am invatat si acum notez pe blog , iar lucrul asta se intampla de cand am adus pe lume doi copii minunati si pentru care vreau tot ce e mai bun in viata!
Copiii mei sun innebuniti dupa sucul de citrice, pe care il savureaza cu multa placere .Un mare ajutor in a-i face pe copii sa bea suc natural a fost si faptul ca eu nu consum decat apa in casa si nevazand alte sucuri.....
Nu am avut niciodata probleme cu lipsa poftei de mancare la copii si cred ca acest lucru se datoreaza si consumului zilnic de suc natutal, cum la fel unul din efecte a fost si lipsa racelilor.Desi Raoul e mare acum, asa zice el :) ,are 2 ani jumate, nu a racit niciodata, iar juniorul Andy la 11 luni deasemea nu cunoaste raceala.
Sucul de dimineata il consuma in jurul orei 10.30-11.00 si este doar de citrice si mai savuram un suc dupa-amiaza din mere,morcov,sfecla.....gasiti o gramada de combinatii pe internet pentru a nu se plictisi de gust!Dupa mese intotdeauna bem apa plata , iar sucul de fructe cam la 3 ore dupa masa.


2 comentarii: